Personbil - B

Hos oss blir Du alltid väl omhändertagen och får en professionell utbildning. Vi skäddarsyr Din utbildning utifrån Dina förutsättningar för att den ska bli så effektiv som möjligt. Vi erbjuder dig en dokumenterad plan samt en kostnadsberäkning över din utbildning.

Teoriutbildning

Teoriutbildning och körutbildning ska gå hand i hand för att du ska få ut mesta möjliga av din utbildning. Vi har 6 lärarledda teorilektioner med modern utrustning vilket bidrar att våra lektioner blir intressanta och lärorika. Här får du svar på alla dina frågor. Teoriinlärning sker också genom testskrivningar o dataprov som till stora delar liknar de du får på kunskapsprovet på Trafikverket. Du har tillgång till nya datorer. Du som har svårt att ta dig till trafikskolan kan mot en kostnad få göra proven hemifrån om du har tillgång till Internet tack vare att vi har de modernaste datasystemen inom vårt område. Våra duktiga receptionister finns alltid till din hjälp.  För dig med läs- och skrivsvårigheter kan vi erbjuda speciellt anpassad utbildning som är speciellt anpassad. Vi har hög kompetens och stor erfarenhet inom dyslexi.     

Körutbildning

Körutbildningen är uppdelad i flera olika moment. Börja med din körkortsutbildning på trafikskola så tidigt som möjligt, så att vi tillsammans kan öva in de viktigaste grundmomenten. Har du en privat handledare ser vi gärna att han/hon följer med vid någon eller några körlektioner så att ni lättare kan träna på rätt sätt hemma. Om du planerar din utbildning på detta sätt, kommer din kostnad för körkortet att bli lägre samtidigt som din kunskapsnivå ökar. Vi kör med lättkörda Golf TFSi årsmodell -16 som våra elever är mycket förtjusta i.

Individuell utbildningsplan

Vi anpassar utbildningen efter dina behov – antingen du vill köra då och då för att samtidigt hinna med skolan eller du vill bli klar till ett speciellt datum.

Intensivutbildning

Passar dig som har goda förkunskaper och som under dagtid kan ägna dig helt åt körkortsutbildning under minst två veckor.
Vi har mångårig erfarenhet av denna utbildning med mycket goda resultat. Läs mer.

För att få övningsköra måste du ha ett körkortstillstånd.

OBS! Nytt om riskutbildning

Den obligatoriska riskutbildningen för B-körkort är sedan den 1 april 2009 utökad med en del om alkohol, droger och trötthet. Läs mer om det under fliken "Riskutbildningen" till vänster.